Kosovska Mitrovica-Zvečan: Saobraćajni udes, povređeno dvoje

Rano jutros na putu Kosovska Mitrovica-Zvečan, u blizini muslimanskog groblja, dogodio se saobraćajni udes. Povređena su dva lica. Povrede nisu opasne po život, potvrđeno je za KoSSev iz Kosovske policije za region Sever.

"Oko 7 časova dogodio se saobraćajni udes u kojem su učestvovala dva putnička vozila – marke Opel corsa i Polo. Do sudara je došlo kada je vozilo marke Opel Corsa kojim je upravljala žena, a koje se kretalo iz pravca Kosovske Mitrovice ka Zvečanu – iz nepoznatih razloga, prešlo na suprotnu kolovoznu traku. Tada je došlo do direktnog kontakta sa vozilom marke Polo kojim je upravljao muškarac. Vozilo se kretalo iz pravca Zvečana ka Kosovskoj Mitrovici," rekao je u izjavi za KoSSev zamenik komandira KP-a za Sever, Besim Hoti.

Oba vozača su, dodao je, povređena i njih je vozilo Hitne pomoći prevezlo do mitrovičke bolnice, gde su zadržana na lečenju.

Hoti je dodao da zadobijene povrede nisu opasne po život.

Na vozilima je pričinjena materijalna šteta, a slučaj je okarakterisan kao ugrožavanje javnog saobraćaja.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.