Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Iako je sinoć, gostujući u emisiji Hit tvit, predsednik Aleksandar Vučić rekao da bi „imao primedbe, da je video Zakon o referendumu“, u Službenom glasniku je objavljen Ukaz u kome se vidi da ga je potpisao 25. novembra. Danas je, odgovarajući na pitanje novinara rekao „ne mogu da vam kažem, ali mislim da Zakon o referendumu jesam potpisao, a Zakon o eksproprijaciji sigurno nisam“.

Slaže i ne trepne, pa opet slaže, pa bude uhvaćen u laži od Radeta Veljanovskog u emisiji “Hit tvit” pa se vadi, pa blokira pa preti kako više ni reč neće da izgovori do kraja emisije, pa iznova počne sa pokušajima manipulacije i izvrdavanja ali se ponovo zaglavi u sopstvenim izmišljotinama. Prvi put da se posle 10 godina pojavio u istoj emisiji sa neistomišljenikom, čovekom od integriteta i bio je “pregažen”. Jasno je iz sinoćne emisije zašto ne pristaje na debate i sučeljavanja sa onima koji mu nisu podanici! Jer je tanak sa istinom! Kako se sada prešao, verujem da ni njemu nije jasno, ali sam siguran da mu se takva greška više neće ponoviti.

Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Ðilas, danas je prokomentarisao protekle događaje oko blokade puteva širom Srbije kao mirni protest građana, a vlast optužio da je na takav protest reagovala „brutalnom represijom“.

Ko je video drvene palice (motke) i čekiće u rukama razularenih tabadžija režimskih koji izleću iz službenih automobila pa ustvrdi da je nasilje došlo od golorukog naroda je deo režima. Ko nije video čekiće i drvene palice, gledao je samo medije u službi režima sa nacionalnim pokrivanjem, a tamo ništa od toga nije prikazano.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.