Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Kandidat DPK za premijera, Enver Hodžaj, rekao je u video poruci da ta stranka ima konkretnu platformu za Albance iz „Preševske doline“ i da će platforma biti relizovana tokom prvih meseci po dolasku na vlast.  „Dva predstavnika Preševske doline su na našoj poslaničkoj listi. Omogućićemo im dobijanje ličnih karti i pasoša Kosova. Planiran je i fond u iznosu od pet miliona evra za povratak proteranih Albanaca iz Doline, nove kvote za studente, još četiri granična prelaza, kao i formiranje agencije za Preševsku dolinu“, poručio je Hodžaj na Fejsbuku.

Kakvi god da su i koji god od njih, ali uvek imaju inicijativu za razliku od nesrećne Srpske liste i SNS-a na čelu sa vođom koji su uvek u defanzivi i nešto kao brane ali nas istovremeno ubeđuju da to što oni brane i nije naše, nadajući se da će ga nekako predati, mi nećemo primetiti, a oni će nastaviti da vladaju i pljačkaju do kraja, ali naših života.

Krizni štab je, na današnjoj sednici odlučio da dosadašnje mere ostanu na snazi do daljnjeg, a procenjeno je i da nema prepreka za nastavak školske godine od 18. januara, prenela je ministarka Darija Kisić-Tepavčević.

Ako je neko mislio ili misli da će se iživljavanje vlasti u obliku politički osmišljenih mera jednom završiti, njihovim ublažavanjem i konačno ukidanjem, uporedo sa vakcinacijom grdno se prevario. Mere su osmišljene da spreče komunikaciju, socijalizaciju, razmenu mišljenja u širim krugovima, grupisanje i proteste naroda. Jedini i sigurni način ostajanja na vlasti jesu upravo ove mere ograničavanja kretanja i okupljanja i dok to uspevaju da koliko toliko sprovedu vlast im je sigurna.

Načelnik saobraćajne policije u Nišu smenjen je danas nakon sastanka ministra unutrašnjih poslova, Aleksandra Vulina, sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu, na kome su analizirane sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nesreće u kojoj su 4. januara stradala dva pešaka od 12 i 48 godina.

Uvek probaju da stvari zataškaju jer su izazivači svih problema u našem društvu upravo ili oni ili njihovi članovi, simpatizeri ili rođaci. To međutim svakog dana uzima sve više maha i sada više ne uspevaju da sakriju sva zla koja čine jer su bahati, primitivni i priglupi, a pokvareni. Nadam se da će nas što više preteći od njihovog ludila dok ih se konačno ne rešimo.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.