Komentar dana – Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Specijalne snage policije uhapsile su u Prištini četri osobe zbog sumnje da su povezane sa ubistvima i kriminalom.

Neka nastave… Otprilike do 250.000. Pa neka stanu, odmore. Pa onda dalje…

Kosovo je ispunilo sve uslove za liberalizaciju viza, izjavio je danas predsednik Kosova Hašim Tači i uputio čestitke svim građanima Kosova.

Pošteno, ni oni tamo kuda će da idu nisu bolji. Sve go lopov i prevarant. Svi se drogiraju… Svi su pijani… I uopšte bolesni. Neka ih jednih drugima i u stvari istima…

Tokom ovog meseca Vlada Kosova će podneti zahtev za dobijanje statusa posmatrača u Svetskoj trgovinskoj organizaciji.

Elem, najveća preporuka im je da kokain razbijaju a konkurenciju ubijaju. A kokain je najveći energetik za našu perspektivu i želju – zapadnu Evropu. Da l’ smo normalni?

Ministar trgovine Rasim Ljajić najavio je da će tražiti hitan sastanak sa resornim ministrima Bosne i Hercegovine i Makedonije, povodom odluke privremenih institucija u Prištini da uvedu carine od 30 odsto na uvoz pojedinih sezonskih vrsta voća i povrća i kukuruza. On će zatražiti i hitnu sednicu Komiteta Sporazuma o slobodnoj trgovini zemalja centralne Evrope (CEFTA) jer je direktno prekršen taj sporazum.

Rasime! Ne za******j!!!Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.​  

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.