KBK „028“ i „Kosovska Mitrovica“ doneli čak 13 medalja

KBK Kosovska Mitrovica

Mitrovički kik bokseri doneli su čak 13 medalja sa nedavno održanog kik-boks spektakla Balkan Best Fighters, održanog u Nišu od 14. do 16. decembra. Članovi KBK „Kosovska Mitrovica“ osvojili su osam, dok su članovi kluba KBK „028“ osvojili 5 medalja. 

Na turniru je učestvovalo preko 700 takmičara iz 11 zemalja.

Iz kluba „Kosovska Mitrovica“ poručili su da ovo za njih predstavlja veliki uspeh, a posebno izdvajaju uspeh njihovog takmičara Igora Miloševića koji je postao prvak Balkana u dve discipline – K1 i Kick Light. Ovaj klub zahvaljuje svima koji su pomogli odlazak na ovo takmičenje.

KBK 028
Foto: KBK 028

Članovi KBK „028″ osvojili su 3 zlatne i 2 bronzane medalje. Natalija Savić – Čupka je osvojila dva zlata u dve discipline. Pored nje i Dušan Radenković se okitio zlatnom medaljom dok su Jovana Božović i Milan Živković ovog puta bili zaustavljeni u polufinalu i zasluženo osvojili bronzane medalje.

Iz ovog kluba poručuju da se ovim takmičenjem završila takmičarska godina koja je bila jako uspešna za njih. Navode da su i pored poteškoći u vezi sa finansiranjem uspeli u svim unapred zacrtanim ciljevima i ostvarili svoje planove. Najvaljuju da će još motivisaniji i ambiciozniji ući u takmičarsku 2019. godinu.

Borilački klubovi sa Severa Kosova već duže vreme ostvaruju zavidne rezultate. U proteklom periodu gotovo da nije bilo takmičenja sa kojeg se nisu vraćali sa medaljama. Više o njihovim uspesima čitajte u:

MMA Kosovska Mitrovica – nove pobede, nove medalje

Četiri člana MMA kluba Mantis iz Zvečana na Državnom prvenstvu u Vrbasu

Pantović i Milunovićeva prvaci Srbije u kik boksu, Smilić viceprvak

Iz Sente zlatnu medalju donela i Čupka

Mitrovčanka Natalija Savić svetska šampionka u kik-boksu!

Kik boks u Kosovskoj Mitrovici: Upoznajte Klub 028

Kosovska Mitrovica ove godine ima svog borca na MMA državnom prvenstvu

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.