JKP „Komunalac“ iz Gračanice uredilo prilaz bolnici u Lapljem Selu

Bolnički krug u Lapljem selu
FOTO: Radio Mitrovica Sever

Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ iz Gračanice uredilo je prilaz kovid bolnici u Lapljem Selu čime je, kako je rečeno, omogućen lakši pristup objektu, kao i mogućnost transporta pacijenata do bolničkih soba.

Direktor JKP „Komunalac“, Igor Aritonović, nakon završenih radova, obratio se danas medijima, saopštivši da je ovo preduzeće htelo da iskaže solidarnost i pomogne u borbi protiv širenja pandemije koronavirusa, prenosi Radio Mitrovica Sever.

“Vodili smo se činjenicom da u ovom teškom trenutku ne sme ništa da stane na put ljudima koji čuvaju naše živote i leče naše sugrađane. Uprkos ograničenim sredstvima i logistikom mi smo uspeli da na svoj način, nađemo mogućnost i ovaj projekat implementiramo u skladu sa standardima i u skladu sa zahtevom koji nam je bio upućen“, rekao je Aritonović, prenosi Radio Mitrovica Sever.

Aritonović je precizirao da su radnici JKP „Komunalac“ uradili parterno uređenje i očistili prilaz odeljenju.

„Potpuno smo odvojili komunikaciju kovid bolnice sa ostatkom interne i dečije klinike u Lapljem Selu”, dodao je Aritonović.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.