Izboden mladić u centru Kosovske Mitrovice

Tridesetogodišnji N.M. srpske nacionalnosti uboden je danas, najverovatnije nožem, oko 12:35 u centru severne Kosovske Mitrovice. Ranjeni mladić se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne jedinice Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici i njegovo stanje je stabilno.

Direktor KBC u Kosovskoj Mitrovici, Milan Ivanović, u izjavi za KoSSev potvrdio je da je N.M. primljen nešto pre 13 časova na hirurško odeljenje, gde je urađen pregled i urađena potrebna dijagnostika. 

"Radi se o ubodu bočno, u slabinskom delu, sa leve strane grudnog koša. Pacijent je sada stabilno i ne bi trebalo da bude komplikacija," rekao je Ivanović.

Do objavljivanja vesti nismo uspeli da dobijemo potvrdu iz Kosovske policije. Dvojica čelnih ljudi Kosovske policije za region Sever – regionalni direktor Nenad Đurić i šef operative, Željko Bojić, nisu se, ni ovoga puta, javljali na telefon, a ni odgovorili na našu poruku.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.