Humanitarni koncert ansambla “Venac” za lečenje Anđelije Kitanović iz Odevca

Ansamble Venac Svetosavski koncert za Dragana Tripovića
Foto: Saopštenje Ansambl „Venac“

Ansambl „Venac“ iz Gračanice održaće humanitarni koncert 8. decembra u Gračanici za pomoć trogodišnjoj  Anđeliji Kitanović iz sela Odevce koja boluje od Morning glori sindroma.

Mala Anđelija je već dva puta operisana u Belgiji, ali je neophodna i treća hitna operacija koja je već zakazana na privatnoj klinici St. Augustinus u Belgiji.

Da bi operacija mogla da se obavi, potrebno je prikupiti 10,000 evra.

Na ovaj način „Venac“ će nastaviti da pokazuje javnosti da je društveno odgovorna ustanova, koja je i u prethodnim humanitarnim akcijama davala svoj doprinos, saopšteno je.

Takođe žele da ličnim primerom pokažu da, onoliko koliko ko može, treba da pomogne u lečenju male Anđelije, a jedan član njihovog ansambla je iz svojih sredstava uplatio iznos od 120,000 dinara na račun porodice Kitanović, naveli su.

Sav prihod od karata biće uplaćen na račun porodice Kitanović.

Prodsetimo da je Aleksandar Tanasković iz Leposavića  odlučio da proda svoju fotografiju kako bi pomogao da se prikupi novac za lečenje male Anđelije.

Prethodno je  Udruženje mladih iz Kosovske Kamenice organizovalo humanitarni turnir u malom fudbalu  na kojem je prikupljeno više od 50,000 dinara koji su uručeni porodici Kitanović.

Svi koji žele da pomognu to mogu da učine uplatom na sledeće račune:

Broj dinarskog računa – Komercijalna banka: 205-9001027722872-51
Broj deviznog računa – Komercijalna banka: 35205903102871883209

Ime: Anđelija Kitanović

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.