Đurić sutra u Leposaviću i Zvečanu

Gotovo dva sata nakon što je iz pres službe Kancelarije za Kosovo i Metohiju stigla najava da će direktor ove kancelarije, Marko Đurić – sutra boraviti na Severu Kosova – u Leposaviću i Zvečanu, iz pres službe stiglo je novo saopštenje. Đurić je danas popodne već posetio Leposavić. O tome čitajte u posebnoj vesti. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, boravi sutra na Severu Kosova, potvrđeno je iz ove kancelarije. Prisustvuje puštanju u rad rekonstruisanog dela regionalne vodovodne mreže u Leposaviću, te predizbornim konvencijama Srpske liste. 

Radove na rekonstrukciji vodozahvata na Trešnjičkoj reci, u vrednosti od pet miliona dinara, finansirala je Kancelarija za KiM. Puštanje u rad najavljeno je za 11 časova. 

U 12 časova Đurić, u Domu kulture u Leposaviću, učestvuje na predizbornoj konvenciji Srpske liste, a u 14 časova na konvenciji ove stranke u bioskopskoj sali "Trepča" u Zvečanu. 

Đurić je poslednji put boravio na KiM-u kada je prisustvovao mitingu Srpske liste u Gračanici, a pošto je prethodno, u svojevrsnom proglasu, pozvao Srbe na KiM-u da glasaju za Srpsku – jedinu stranku kosovsko-metohijskih Srba koja je dobila podršku zvaničnog Beograda.  

Na Kosovu i Metohiji se za četiri dana održavaju lokalni izbori "Republike Kosovo". O tome kako protiče predizborna kampanja čitajte detaljnije na našoj tematskoj stranici "Lokalni izbori na Kosovu 2017."

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.