Devojčica iz Francuske podelila Božićni poklon sa decom sa KiM-a

Solidarnost za Ksoov
Foto: Fejsbuk stranica, Arno Gujon

Uvođenje takse od 100 odsto od strane Prištine na robu iz Srbije privuklo je i ljude iz inostranstva da daju svoj doprinos ili organizuju akciju prikupljanja pomoći za Srbe koji žive na KiM-u. U želji da svoj „božićni poklon“ podeli sa decom sa ovih prostora, najmlađa donatorka humanitarne organizacije „Solidarnost za Kosovo“ izdvojila je 50 evra.

Devetogodišnja Klara iz regiona Bretanja u Francuskoj ovoj humanitarnoj organizaciji koju predvodi Arno Gujon, uz donaciju je poslala i dirljivo pismo za decu sa KiM-a.

Gujon je na svom Fejsbuk profilu preneo poruku male Francuskinje napisavši da mu je srce puno zbog nje i njene ogromne ljubavi koju je pokazala prema svojim vršnjacima na Kosovu i Metohiji.

„Draga deco sa Kosova. Dobila sam nešto novca za Božić i srećna sam što mogu da ga podelim sa vama. Sa mojim roditeljima i moje tri mlađe sestre molim se za vas i vaše porodice. Neka vas Bog blagoslovi. Klara, 9 godina, iz Plugastela u Bretanji – Francuska,“ napisala je Klara u svom pismu.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.