Danas isključenja od 12 časova

Danas od 12 časova Elektrodistribucija Kosovska Mitrovica nastavlja sa isključenjima električne energije neplatišama na Severu Kosova. Isljučenja će trajati tri sata.

Elektrodistribucija Kosovska Mitrovica je saopštila da će u Kosovskoj Mitrovici biti isključena sledeće trafozone – "Tombola 2" (deo ulice Lole Ribara, Kralja Petra, Tetovska, Banjalučka i Vardarska", "Vlado Ćetković 3" (delo ulice Čika Jovina, Sutjeska i Drvarska) i trafozona "Vlado Ćetković 4" (deo ulice Čika Jovina, Sutjeska i Drvarska).

U Leposaviću će biti isključene tri trafozone – "STS Kamenica 1", "STS Kamenica 2" i "STS Slatina", a u Zubinom Potoku – "MBTS Jagnjenica", "STS Varage", "ZTS Ješa" i "STS Aleksandrija".

Produženja vremenskog perioda isključenja električne energije su moguća u slučaju da potrošači ne ispune minimum zahteva ED KM – izmirivanje svoje dospele obaveze po računu za utrošenu energiju za mesec januar 2015. godine.

ED KM se izvinjava redovnim platišama zbog restriktivnih mera koje su prinuđeni da sprovode, a sve informacije u vezi sa isključenjima struje građani mogu dobiti na telefon Elektrodistribucije 028/421-270.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.