Crnogorska liberalna stranka podržala SNS: Marko Đurić "ujedinitelj svih naroda"

Ova vest je deo rubrike IZBORI,  april 2016.


Crnogorska liberalna stranka sa Kosova i Metohije daje punu podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku, odnosno Premijeru Vlade Srbije, Aleksandru Vučiću, na predstojećim izborima, 24. aprila, saopšteno je iz ove stranke. Veliku zaslugu za pružanje podrške, kako navode iz CLS-a, ima direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, na kojeg ova stranka "gleda kao na jednog velikog ujedinitelja svih naroda".

"Iskreno cenimo politiku saradnje, politiku jedinstva i politiku pomirenja u regionu, za šta se zalaže SNS i njen predsednik, Aleksandar Vučić, zbog toga na nedvosmislen i veoma iskren način, i što je najbitnije jednoglasno, Crnogorska liberalna stranka na sledećim izborima daje punu podršku SNS-u i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću," ističe u svom saopštenju Crnogorska liberalna stranka i dodaje:

"U vreme kada se sprovode teške reforme, oni su na čelu sa predsednikom ove partije i premijerom Srbije, gospodinom Aleksandrom Vučićem, istrajni u odlučnosti da naprave nešto za sve narode, ne deleći ih na ove ili one, na većinske ili manjinske." 

CLS podržave naprednjake, jer je za SNS, takođe, "svaki čovek bitan, ma kom narodu pripadao" i zato što se zalaže za "punu ravnopravnost svih naroda i učešće u svakondevnom političkom životu". 

"Sa velikim uverenjem da ćete nastaviti uspešno da sprovodite posao koji ste započeli, celokupno članstvo CLS-a – Vama dragi predsedniče Aleksandre Vučiću, Vama dragi direktore Marko Đuriću, i svim članovima SNS-a – želi pobedu na ovim i svim narednim izborima, a doprinos koji danas dajemo, priključujući se jednoj velikoj porodici – nadamo se da će biti značajan, jer ujedinjeni možemo sve," poručili su iz Crnogorske liberalne stranke.

Podsetimo, prethodno je i Građanska inicijativa "Srbija demokratija pravda" – Oliver Ivanović, podržala listu "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje". 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.