Baloni za Mininu ortopedsku šetalicu

Ilustracija

Mini Filipović iz Livađa koja od rođenja boluje od cerebralne paralize potreban je novac za kupovinu ortopedskog pomagala za hodanje. “Svet balona” iz Gračanice je pokrenuo akciju sakupljanja pomoći. Pridružite se!

Mina svoje detinjstvo provodi na lečenju na Institutu za majku i dete u Beogradu i Kliničko bolničkom centru u Novom Sadu. Nakon operacije koja je izvršena u Moskvi, Mina bi mogla da prohoda uz pomoć pomagala, ali je za to potreban novac.

Ortopedska šetalica koja je potrebna da bi mala Mina napravila korake košta 4.000 evra. Njenim roditeljima je potrebna novčana pomoć da bi joj to i omogućili.

Svet Balona Gračanica u saradnji sa opštinom Gračanica danas pokreće inicijativu za prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu ortopedske šetalice.

Građani koji doniraju novac dobiće balon, a prodajni štand sa balonima biće postavljen u centru Gračanice, preko puta kafea „Fratelo“.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.