Aktivisti SLS-a sa meštanima Radeva i Šilova

Svoj izborni program i kandidate za odbornike Samostalna liberalna stranka Slobodana Petrovića, u prethodna dva dana, predstavila je u Radevu i Šilovu. Sa meštanima ovih sela aktivisti SLS-a razgovarali su o njihovim problemima, navodi ova stranka u saopštenju dostavljenom medijima. 

Meštani Radeva kao najveći problem navode loše ekološke uslove za život, odnosno, nepravilno odlaganje smeća i neodržavanje puteva. Problem mladima predstavlja i nezaposlenost.

Detaljnije o kosovskim  lokalnim izborima pratite na našoj tematskoj stranici​ "Lokalni izbori na Kosovu 2017."

U Šilovu, meštanima, sa druge strane, problem, pored nezaposlenosti, predstavlja i rupa na putu koja se nalazi na samom ulazu u ovo selo, koja predstavlja problem i vozačima i samim meštanima. 

Aktivisti Petrovićeve stranke, u Šilovu su, kako navode, podsetili meštane na rezultate koje je ova stranka ostavila za sobom "kada je bila u mogućnosti da nešto uradi".

"Put kojim danas prolazimo kroz Šilovo je rezultat Samostalne liberalne stranke, obdanište sa desetak radnih mesta, par projekata u školi koji su realizovani, kao i niz drugih projekata rađenih u tom periodu," ističu iz SLS-a.

Ova stranka će svoj izborni štand danas postaviti u Ugljaru.

Kosovski lokalni izbori održavaju se 22. oktobra. Na njima učestvuje najmanje 10 stranaka kosovskohmetohijskih Srba.  Podršku Beograda dobila je samo Srpska lista.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.