Zvečan: U restoranu preminuo 68-godišnji muškarac

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

U Srbovcu nadomak Zvečana juče nešto posle podneva pronađeno je beživotno telo muškarca (1952), a istog dana, u istoj opštini, zabeležen je i slučaj ilegalnog prevoza ogrevnog drveta, navodi se u 24-časovnom policijskom izveštaju.

Iz policije je saopšteno da je preminuli Srbin, 68-godišnji muškarac sa inicijalima J.S., koji je preminuo prirodnom smrću u jednom ugostiteljskom objektu u selu Srbovac u opštini Zvečan.

Lekarska ekipa iz Doma zdravlja u Zvečanu koja je i konstatovala smrt, obavestila je policijsku stanicu u Zvečanu o ovom događaju, nakon čega je patrola izašla na lice mesta.

Slučaj je zaveden kao prirodna smrt, a odlukom nadležnog tužioca beživotno telo predato je porodici.

U istoj opštini juče je i sprečen ilegalni prevoz drva za ogrev. Kako je navedeno u izveštaju, u kamionu kojim je upravljao muškarac sa prebivalištem na Kosovu, bilo je natovareno 28 m3 drva za ogrev.

Muškarac koji je upravljao kamionom nije imao potrebnu dokumentaciju, te je kamion zajedno sa tovarom prosleđen kosovskoj Agenciji za šumarstvo.

Odlukom nadležnog tužioca, vozač je pušten na slobodu, a slučaj se dalje istražuje.

Comments

comments



Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.