Zubin Potok: Maskirano lice polomilo izlog benzinske pumpe, oštećen i aparat za gorivo

Rano jutros maskirana osoba polomila je stakleni izlog benzinske pumpe "Nin" u Zubinom Potoku. Oštećen je i jedan od aparata za gorivo, potvrđeno je za KoSSev iz Kosovske policije za region Sever.

"Oko 01.51 dobili smo informaciju od žalioca da je nepoznato maskirano lice drvenom letvom polomilo stakleni izlog na benzinskoj pumpi u Zubinom Potoku. Takođe, lice je oštetilo i jedan od aparata za točenje goriva. Nakon toga počinilac se udaljio u nepoznatom pravcu" rekao je u izjavi za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

Slučaj je okarakterisan kao oštećenje pokretne imovine, a počinilac je za sada nepoznat.

"Za sada se radi o NN licu, ali istraga je pokrenuta i radimo na tome," dodao je Hoti.

Kosovski mediji su, takođe, izvestili o jutrošnjem incidentu, navodeći puno ime i prezime, kako tvrde, vlasnika pumpe, kao i o tome da je ovo treći napad u kratkom vremenskom periodu. Dodaju da je prošlog meseca bačena i bomba koja nije eksplodirala.

Slučaj neeksplodirane bombe zaveden je i u izveštaju KP-a od početka marta, u kojem se, međutim, ne precizira o kojoj se pumpi radi. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.