„Zlatna“ Čupka, ovog puta medalja sa međunarodnog turnira u Beogradu

Natalija Savić

Aktuelna svetska šampionka u kik boksu, Natalija Savić – Čupka, nastavlja da niže uspehe. Ovog puta zlato donosi sa međunarodnog turnira „Trofej Beograda“.

Turnir „Trofej Beograda“ održan je 15. i 16. juna u Beogradu u hali „Ranko Žeravica“. Naša sugrađanka, Natalija Savić u disciplini low kick +60kg, osvojila je zlatnu medalju.

U okviru ovog turnira bili su odigrani mečevi za profesionalnog prvaka sveta kao i tri meča za profesionalnog prvaka Srbije.

Kako su organizatori turnira naveli, na samom turniru učestvovalo je oko 330 sportista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Izraela i Makedonije.

Natalija Savić – Čupka prošle godine osvojila je zlatnu medalju na svetskom prvenstvu u kik-boksu za juniore u Italiji, a pred sam kraj prošle godine, okitila se sa još dve zlatne medalje u dve kategorije na takmičenju održanom u Nišu. Retka su takmičenja sa kojih Natalija nije donela medalju i time dokazala da se naporan rad, trud i upornost isplate.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.