Za FK „Rudar“ dva zlata i jedno srebro sa turnira u Požarevcu

FK "Rudar"
Foto: Adi Idrizović

Fudbaleri FK „Rudar“ iz Kosovske Mitrovice su na nedavno održanom turniru u Požarevcu osvojili tri medalje, dva zlata (dve generacije) i jedno srebro.

Na ovom turniru u Požarevcu, FK „Rudar“ učestvovao je u četri kategorije.

Fudbaleri 2007. godište stigli su do četvrtine finala, dok su mališani iz generacije 2008. stigli do finala i osvojili srebro. Generacija 2009. ostala je neporažena i zasluženo osvojila prvo mesto, a dvojica igrača su imala čak po šest pogodaka na ovom turniru.

Generacija 2010. je nakon ne tako lake borbe i rivala, stigla do finala i osvojila prvo mesto. Fudbaleri „Rudara“ su na ovom turniru odigrali 17 utakmica, od kojih su 15 pobedili, dok su dve odigrali nerešeno.

Iz ovog kluba poručuju da veliku zahvalnost duguju domaćinima koji su mališanima ovog kluba omogućili dva dana nezaboravnog boravka u Požarevcu.

Takođe, ističu da su zahvalni roditeljima čiji su mališani deo FK „Rudar“-a, ali i samim mališanima koji su boje svog kluba ponosno branili.

Iz FK „Rudar“ ponosno ističu da su ovim medaljama u najboljem svetlu predstavili svoj grad, Kosovsku Mitrovicu.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.