Za decu sa KiM-a 2.500 paketića iz Republike Srpske

Predsednik Odbora za pomoć Srbima na KiM-u iz Republike Srpske, Milorad Arlov, doneo je na Kosovo 2.500 poklon paketića. Novogodišnje poklone danas su dobili najmlađi u Kosovskoj Mitrovici.

Arlov je prvo posetio Dečje odeljenje Zdravstvenog centra u ovom gradu, na kome se trenuto leči 25 mališana. Pošto im je, uz želju da brzo ozdrave, uručio poklone, on je poručio:

"Nastavljamo našu tradicionalnu akciju da deci sa Kosova donosimo pred Novu godinu poklone, sa željom da rastu u miru,budu zdravi i srećni."

On je istakao da su sredstva za kupovinu paketića donirali Ministarstvo kulture i obrazovanja Republike Srpske i srednjoškolci. 

Načelnik Dečjeg odeljenja, dr Zoran Savić, zahvalio se na pažnji i podsetio da je Odbor za pomoć Srbima ovom odeljenju donirao u proteklom periodu i deo neophodne opreme i aparata za rad.

Arlov je potom poklone uručio deci iz škole "Kosovski božur" i uputio se u Prilužje, Gračanicu, selo Banje u srbičkoj opštini i Osojane. Poklone će dobiti deca predškolskog uzrasta i mlađi.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.