Vulin danas na manastirskoj slavi u Arhangelima, obilazi i migrante u Preševu

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Srbije, Aleksandar Vulin, prisustvovaće danas arhijerejskoj liturgiji u manastiru Svetih arhangela u Prizrenu koji obeležava svoju manastirsku slavu Sabora Svetog arhangela Gavrila. Srpski ministar je čest gost ovog manastira unazad nekoliko godina

Vulin će u toku dana obići i Kolektivni centar za prihvat migranata u Preševu zajedno sa dekanom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici Radetom Grbićem.

Kako je saopštila služba za štampu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Medicinski fakultet u Kosovskoj Mitrovici spreman je da, u koordinaciji sa vladinom radnom grupom za rešavanje problema mešovitih migracionih tokova, na čijem čelu je Vulin, i Ministarstvom zdravlja, "stavi na raspolaganje svoj kadrovski potencijal za buduće potrebe definisane na terenu".

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.