Vučitrn: Uhapšeno šest osoba zbog organizovanja ilegalnog kockanja

Kosovska policija hapšenje Srba u Gnjila nu KBS
Kosovska policija hapšenje

Kosovska policija uhapsila je juče u Vučitrnu šest osoba zbog „organizovanja piramidalnih šema i ilegalnog kockanja“, saopštili su iz Kosovske policije.

Direkcija za organizovani kriminal, sektor za istrage, sprovela je istragu i utvrdila da su se,  kako je saopšteno iz policije, na nekim lokacijama u Vučitrnu održavale kockarske aktivnosti.

Po nalogu Osnovnog suda u Mitrovici pretraženo je šest različitih objekata u kojima je zaplenjeno 30 televizora, 17 računarskih kućišta, dva telefona, tri monitora, karte za razne opklade i druga dokumenta.

Na licu mesta uhapšena su šestorica muškaraca, albanske nacionalnosti I.M. (1959.), B.B.(1980), G.P. (1990), S.S.(1985), F.I. (1968) i V.M. (1996).

Nakon saslušanja osumnjičenima je određen pritvor do 48 sati.

Ova policijska akcija izvedena je uz podršku policijske jedinice Prištine i Vučitrna kao i sa  opštinskom inspekcijom iz ovog grada, koja je i zatvorila ove objekte.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.