Vučić: Srećan sam što se Božović pridružila Srpskoj listi, reč o ozbiljnoj i inteligentnoj ženi

Vlast u Srbiji menjaće se samo izborno iskazanom voljom naroda, poručio je iz Budimpešte predsednik Srbije Aleksandar Vučić za TV Prva i dodao da je izuzetno srećan što je Ksenija Božović ispred Građanske inicijatve SDP sa Kosova i Metohije odlučila da se pridruži Srpskoj listi.

„Ja sam veoma srećan zbog Ksenije Božovič i zbog mnogih drugih što su se priključili Srpskoj listi, nama je najvažnije jedinstvo. Jedinstvo koje nije protiv bilo koga drugog, ali jedinstvo kojim se suprotstavljamo pokušajima, kako Albanaca, tako delima međunarodne zajednice i onih koje oni podržavaju u Srbiji na rušenje tog jedinstva“, rekao je predsednik za TV Prva.

Jedinstvo je važno kako bi se sačuvali nacionalni državni interesi na Kosovu i Metohiji.

Reč je o ozbiljnoj i inteligentnoj ženi, a njen prelazak je „dobra stvar za Srpsku listu.

„Reč je o ozbiljnoj ženi, inteligentnoj ženi i mislim da je to dobra stvar i za Srpsku listu, ali i dobro govori o namerama da se sve snage u cilju opstanka našeg naroda na Kosovu i Metohiji ujedinjuju. To nije pitanja partija, to je pitanje opstanka našeg naroda i naših državnih interesa“, kazao je Vučić.

Uzvratne reči hvale za predsednika Srbije, već prvog dana nove predizborne kombinacije, koja će im, kako je u intervjuu za N1 rekla – pružiti „mnogo mogućnosti“, nije štedela ni Božović.

„Nemamo drugu državu. Za nas je Srpska lista sada Aleksandar Vučić i mi ćemo podržati Aleksandra Vučića“, govorila je danas za beogradske medije.

O tome šta se danas događalo od samog saopštenja koje je na adrese redakcija stiglo sa imejl adrese Informativne službe GI SDP „Oliver Ivanović“, čitajte u:

Ogradili se i odbornici GI SDP: U Srpsku listu je prešla Ksenija Božović i izdala nas

GI SDP „Oliver Ivanović“ na Srpskoj listi!

Božović: Nemamo drugu državu, za nas je Srpska lista sada Aleksandar Vučić i mi ćemo ga podržati

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.