Koha: U pucnjavi u Prištini stradale dve i ranjene još dve osobe; porodični okršaj?

Foto: Koha

Vest je ažurirana

Danas oko 16 časova došlo je do pucnjave u Bolničkom naselju u Prištini u kojoj je stradalo dve, a teško su ranjene još dve osobe, javlja Koha. Dve osobe su uhapšene u vezi sa ovim slučajem.

19:19 – Umrla još jedna od četiri osobe ranjene u današnoj pucnjavi u Prištini

Kako javlja Koha, iz prištinskog KBC su potvrdili da je i M.F. podlegao povredama.

U međuvremenu, Gazeta Express navodi, pozivajući se na izjavu svedoka incidenta, da je do sukoba došlo između oca i sina, a zbog imovinskog spora.

„Otac i sin su učestovali u incidentu, jedan od njih je preminuo. Slučaj se dogodio zbog imovinskih odnosa. Jedan od njih je bio slučajni prolaznik i približio se da ih razdvoji. Pucali su kalašnjikovima“, rekao je ovaj svedok.

18:45 – Koha: U pucnjavi u Prištini stradala jedna, a ranjene tri osobe; okršaj dve porodice?

„Danas oko 16 časova dobili smo informaciju o pucnjavi u ulici Muharem Fejza (Muharrem Fejza) u Prištini. Policijske jedinice su odmah izašle na teren i zatekle četiri ranjene osobe koje su upućene na bolničko lečenje“, rekla je za Kohu portparolka Kosovske policije za region Prištine Fljora Ahmeti (Flora Ahmeti).

Međutim ubrzo nakon što su povređene osobe primljene u KBC u Prištini, konstatovana je smrt B.M., što je takođe za Kohu portvrdio direktor hirurgije Basri Sejdiu (Basri Sejdiu).

Povređeni su još M.R. (1972), G.R. (1943) i F.R. (1968).

Sat i po nakon pucnjave, Kosovska policija je saopštila da su dve osobe uhapšene u vezi sa ovim slučajem. Portparol Bajram Krasnići (Bajram Krasniqi) odbio je da komentariše motiv pucnjave, ali Koha navodi da su u pucnjavu uključeni članovi dve porodice, a obe žive u blizini mesta okršaja.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.