Više saobraćajnih nezgoda u Kralja Petra kod Sreza: Naleteli na žardinjere

FOTO: KoSSev

Večeras oko 21 čas, u Kosovskoj Mitrovici, u ulici Kralja Petra, kod Sreza, došlo je do više saobraćajnih nezgoda, nakon što je, kako se pretpostavlja, prethodno jedno lice sa vozilom kojim je upravljalo, naletelo na žardinjere koje razdvajaju saobraćajne trake. Trenutno je u zastoju saobraćaj u traci iz pravca Zvečan-Kosovska Mitrovica – u kojoj su se i dogodile nezgode.

Usled udara, žardinjere su izletele u jednu od saobraćajnih traka, na koje su potom naleteli i drugi vozači. Kako je za KoSSev nezvanično potvrđeno u policiji, oštećeno je šest automobila u više navrata.

Na licu mesta saznajemo od troje učesnika koji su se nalazili u jednom od ovih oštećenih vozila, da su naleteli na žardinjeru u saobraćajnoj traci. Vidno uplašeni i potrešeni kazali su: „Niti smo je videli, niti očekivali, nismo mi krivi“.

Na pitanje da li su povređeni, odgovorili su da je sredovečna ženska osoba pretrpela udarac u glavu, ali da se ona oseća stabilno, što je i sama posvedočila.

Na licu mesta se trenutno nalaze pripadnici policije, manji traktor, koji raščišćava put, te kamioni na koji se šlepaju oštećena vozila.

Slučaj je preuzela regionalna istražna jedinica Kosovske policije za drumski saobraćaj.

Ipak, za sada nema zvaničnih informacija, s obzirom na to da se, kako nam je rečeno, one još uvek prikupljaju, a prioritet je i da se ovaj putni pravac što pre obezbedi i osposobi za redovan saobraćaj.

Uslovi na putu su dodatno otežani večeras usled kiše i susnežice, koje prati vetar.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.