Veselji: Nijedan centimetar Kosova ne bi trebalo da bude deo sporazuma sa Beogradom

kadri veselji
Foto: Insajderi

Izvor: Kljan Kosova (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Lider Demokratske partije Kosova (PDK), Kadri Veselji (Veseli), u pratnji članova Centralnog predsedništva, sastao se sa partijskim strukturama u Vučitrnu i Mitrovici.

Na tim sastancima Veselji je govorio o političkoj situaciji kroz koju prolazi Kosovo i izazovima tokom pandemije, prenosi Kljan Kosova.

Još jednom je uverio strukture ova dva grada da nijedan konačni sporazum sa Srbijom koji krši teritorijalni integritet Kosova neće biti prihvatljiv.

„Mitrovica i Kosovo su jedno i nedeljivo. Ni jedan centimetar zemlje Republike Kosovo ne sme da postane deo dijaloga sa Srbijom“, rekao je Veselji.

Veselji je izrazio svoju i stranačku podršku za ova dva ogranka i podstakao ih da nastave sa dobrim radom u korist građana ove dve opštine.

Predsednici ogranaka u Vučitrnu i Mitrovici, Kurtan Kajtazi i Bedri Hamza, zahvalili su se predsedniku (stranke) Veseljiju na podršci i obećali da će njihov rad u interesu građana biti glavni fokus u budućnosti.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.