USAID i američka ambasada na Kosovu predstavili svoje programe na sajmu u Severnoj Kosovskoj Mitrovici

USAID na Kosovu i Američka ambasada u Prištini danas su u Severnoj Kosovskoj Mitrovici, na Međunarodnom poslovnom koledžu, održali sajam informisanja o programima finansijske pomoći za razvoj biznisa i studentske razmene. Isti sajam je prethodno odžan u Leposaviću i Zvečanu, a 6. marta će biti održan i u Zubinom Potoku.

“Mi smo smo pre dve nedelje sličan sajam imali i u Zvečanu, pre toga smo bili u Leposaviću, a 6. marta bićemo u Zubinom Potoku. Pozivamo sve da dođu i tamo, da se informišu o svim mogućnostima  koje im pružaju USAID-ovi programi ovde na severu Kosova," rekla je predstavnica USAID-ovog progama "Unapredimo Kosovo zajedno", Daliborka Nikolić, za lokalni radio "Kontakt plus".

Ona je dodala da će građani moći da se prijave za razne nepovratne donacije, te na taj način ojačaju svoje biznise i ostvare svoje biznis ideje.

Radio "Kontakt plus" dodaje i da su predstavnici USAID-a najavili da će u naredne četiri godine uložiti oko 20 miliona dolara u četiri opštine na Severu Kosova.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.