U Z.Potoku zaplenjeno Tuborg pivo, sokovi Bravo, Šveps, Polimark majonez, kombi…

FOTO: Kosovska carina

Kosovska carina u saradnji sa Kosovskom policijom zaplenila je u prethodna dva dana u rejonu Zubinog Potoka veću količinu alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i drugu vrstu robe i vozilo, izvestila je carina danas.

Zajedno su, kažu, prethodnih dana organizovali akciju zaustavljanja i provere na njima sumnjivim lokacijama u ovoj opštini.

Tako su u četiri odvojena slučaja pronašli i zaplenili – 30 paketa piva, sedam paketa od po 12 majoneza od 500 ml, 24 paketa sa okupno 580 litara koncentrovanog alkohola (srpsko poreklo), 150 paketa bezalkoholnog pića od 0,33 l, zatim 202 kompleta od po 24 komada limenki od 250 ml i jedan IVECO kombi.

Na slikama koje je priložila Kosovska policija, može se videti Tuborg pivo, kao i bezalkoholna pića Bravo, Šveps (Schweppes), majonez Polimark, ali i kombi sa srpskim registarskim oznakama Kraljeva.

Iz Kosovske carine nisu izneli više detalja o ovom slučaju, kao ni to da li je neko uhapšen, dok se Kosovska policija još uvek nije oglasila.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.