Na autoputu u Prizrenu, automobil se sudario sa medvedom, jedna osoba povređena, medved ubijen

Foto: Gazeta Express

Izvor: Gazeta Express (Tekst je izvorno preveden sa albanskog osim naslova koji je adaptiran; jučerašnje izdanje)

U ranim jutarnjim časovima (03:40), došlo je do saobraćajne nesreće na autoputu Ibrahim Rugova kada je automobil naleteo na medveda. Jedna osoba pretrpela je telesne povrede dok je medved preminuo na licu mesta.

Vest je potvrdio Šaban Osmanolaj (Shaban Osmanollaj) za Gazeta Express.

U trenutku kada se automobil sa albanskim registracionim oznakama kretao autoputem, na put je izašao medved sa kojim se automobil sudario.

„Istina je, došlo je do saobraćajne nesreće na autoputu Ibrahim Rugova na pravcu Vrbnica – Priština, na osmom kilometru. Medveda je udario automobil sa albanskim tablicama. U nesreći je povređeno troje ljudi, a medved je preminuo na licu mesta“, potvrdili su iz Kosovske policije.

Nije poznato da li je ovo problematični medved koji je pravio štetu u opštini Prizren. Pre nekoliko nedelja, taj medved je postao poznat jer je, prema rečima meštana, ubio 38 ovaca na dve različite lokacije i oštetio pet košnica.

Povezani članci:

Kosovske bezbednosne snage u akciji „hapšenja“ mrkog medveda

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.