U nastavku policijske akcije "Munja" izvršen pretres na jednoj lokaciji u Mitrovici

U nastavku policijske akcije "Munja", pripadnici kosovske policije su danas, oko 14 časova, izvršili pretres na jednoj lokaciji u ulici Kralja Petra I, u Severnoj Kosovskoj Mitrovici.  
 
Regionalni šef operative kosovske policije, Željko Bojić, u izjavi za KoSSev je potvrdio da je današnja akcija kosovske policije nastavak operacije "Munja", te da su konfiskovani motori, pasoši, vage za precizno merenje, alat za precizno sečenje papira i falsifikovana dokumentacija.  
 
"Danas oko 14 časova, u nastavku akcije "Munja", pripadnici regionalne istražne jedinice i specijalne jedinice za brzo reagovanje regionalne direkcije policije 'Mitrovica Sever', izvršili su pretres jednog lokala u ulici Kralja Petra I u Mitrovici. Prilikom pretresa konfiskovana su 3 motora, 3 pasoša, 2 vage za precizno merenje, alat za precizno sečenje papira i dosta falsifikovane dokumentacije," rekao je Bojić i dodao da je jedno osumnjičeno lice u bekstvu i da za njim kosovska policija intenzivno traga. 
 
Kako KoSSev nezvanično saznaje, današnji pretres je izvršen u lokalu "No Name" koji se nalazi u blizini glavnog mosta u Kosovskoj Mitrovici.
 
Današnja akcija kosovske policije je treća po redu u okviru policijske operacije "Munja". U prethodne dve akcije prošle nedelje, kosovska policija privela je pet lica, konfiskovala jedno motorno vozilo i delove ukradenih automobila.  

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.