U nastavku akcije "Munja" kosovska policija privela još dva lica

Tokom današnje akcije kosovske policije izvršeni su pretresi na tri lokacije u Severnoj Kosovskoj Mitrovici, a privedeno je dva lica. 
 
Regionalni šef operative kosovske policije, Željko Bojić, u izjavi za KoSSev, naveo je da je ova akcija nastavak jučerašnje akcije "Munja", te da su je pripadnici policije sproveli kako bi presekli lanac krijumčarenja motornih vozila i narkotika.
 
"Današnja akcija je nastavak akcije "Munja", u kojoj je prethodno uhapšeno tri lica, a imala je za cilj presecanje lanca krijumčarenja motornih vozila i narkotika. Tokom današnje akcije u Mitrovici, privedena su još dva lica" rekao je Bojić za naš portal. 
 
On je dodao da je konfiskovano jedno putničko vozilo, a da je privedenima određen pritvor u trajanju od 48 časova. 
 
"U akciji je konfiskovano jedno putničko vozilo, a po nalogu nadležnog tužioca, licima koja su privedena određeno je policijsko zadržavanje u trajanju od 48 časova," rekao je Bojić. 
 
Akciju su izveli pripadnici regionalne istražne jedinice kosovske policije i specijalne jedinice za brzo reagovanje, a po Bojićevim rečima, sledi preduzimanje daljih zakonskih radnji.  
 
Akcija "Munja" je započeta juče kada su pripadnici specijalne jedinice kosovske policije izvršili pretres na dve lokacije – selo Žitkovac i Korilje u opštini Zvečan, privodeći tri osobe osumnjičene za krađu automobila i posedovanje narkotika.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.