Tuča maloletnica u Mitrovici i šamaranje sa 3.16 promila alkohola u krvi u Zvečanu

policija

Juče su u Severnoj Mitrovici i Zvečanu zabeležene dve tuče. Dok je u ulici Kralja Petra maloletnica zadobila telesne povrede od strane njenih vršnjakinja, u Žitkovicu je nakon sudara dva automobila, osoba sa 3.16 promila u krvi, fizički napala vozača drugog automobila.

U ulici Kralja Petra u Severnoj Mitrovici dve maloletnice fizički su napale treću zato što je, kako je žrtva saopštila Kosovskoj policiji, pričala „ružne stvari“ o jednoj od njih.

Žrtva je tokom napada zadobila lakše telesne povrede nakon što su je osumnjičene maloletnice vukle za kosu i šutirale u predelu stomaka.

Žrtva je poslata na lečenje u mitrovički KBC dok je policija u prisustvu roditelja i socijalnih radnika uzela izjave od osumnjičenih maloletnica.

Slučaj je okarakterisan kao nanošenje lakših telesnih povreda i stavljen je u redovnu proceduru.

U Žitkovcu je juče oko 16 časova došlo do saobraćajne nezgode usled sudara dva automobila. Iz Kosovske policije potvrđeno je za KoSSev da je došlo do manje materijalne štete, međutim, ne i do telesnih povreda.

Za telesne povrede pobrinuo se vozač iz jednog od automobila. Pre dolaska policijske patrole, vozač jednog automobila, otvorenom šakom više puta je udario vlasnika drugog automobila.

Obojica su podvrgnuta alkotestu i on je pokazao da je kod osumnjičenog napadača, u krvi bilo čak 3.16 promila, dok je u slučaju žrtve alkotest bio negativan, potvrdio je za KoSSev zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti.

Tako su odlukom nadležnog tužioca otvorena dva slučaja – remećenje javnog reda i mira i vožnja u alkoholisanom stanju.

Osumnjičenom licu je određena mera pritvora u trajanju od 24 sata.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.