Todosijević čestitao Vaskrs: Iskrenim zajedništvom poštujmo i čuvajmo jedni druge

FOTO: KoSSev

Uoči Vaskrsa, čestitke sugrađanima uputio je predsednik privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević.

„Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa, u ime Privremenog organa opštine Zvečan i u svoje lično ime, upućujem najsrdačnije čestitke svim hrišćanima pravoslavne vere. Praznik Hristovog uskrsnuća je praznik spasenja, nade i vere u bolju budućnost, koji nas podstiče na zajedništvo, solidarnost, međusobno poštovanje i uvažavanje“, navodi se u pisanoj čestitki dostavljenoj medijima.

Todosijević je uputio želje svima koji proslavljaju Vaskrs da najveći hrišćanski praznik Uskrs proslave u lepom raspoloženju, zdravlju, ljubavi, slozi, praštanju i svakom dobru.

„Sa vašim najmilijima, u duhu mira, tolerancije i međusobnog razumevanja. Iskrenim zajedništvom poštujmo i čuvajmo jedni druge, budimo odgovorni zbog sebe i dragih nam ljudi. Hristos Voskrese!“ – poručio je u čestitki.

Čestitku je uputio i njegov kolega u Kosovskoj Mitrovici Aleksandar Spirić.

Ostale vaskršnje vesti:

Povratnička porodica Džolić iz Tučepa dočekaće Vaskrs u obnovljenoj kući

Petković na Vaskrs u Banjskoj i selu Banje

Svaki rat, bilo gde i bilo kada, proizvodi samo gubitnike, poraz je ljudskog dostojanstva i sramota čoveka

Sve više pribegavamo prirodnom i tradicionalnom farbanju i ukrašavanju jaja

Niste videli Vaskršnje jaje ako ga nije oslikala Hočanka

Vl. Grigorije: Rulja izabrala ubicu a ne spasitelja i ljubitelja mira, zašto se onda ljudi i dalje neretko oslanjaju na Varave

Danas je Veliki Petak

Raspored Uskršnjih bogosluženja u manastirima i crkvama na KiMPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.