Povratnička porodica Džolić iz Tučepa dočekaće Vaskrs u obnovljenoj kući

FOTO: Kancelarija za KIM

Samohrani otac dvoje dece Radan Džolić, kome je krajem januara usled loših instalacija potpuno izgorela kuća u povratničkom selu nadomak Istoka, dočekaće Vaskrs u obnovljenom domu, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

Uoči dolaska na Kosovo i Metohiju, gde će provesti prvi dan Vaskrsa, poručio je da je još jedno obećanje ispunjeno.

„Kada ga je zadesila ova nevolja, obećali smo da ćemo mu pomoći i to smo obećanje i ispunili. Njemu je sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju potpuno obnovljen dom, donet novi nameštaj i pokućstvo, a Džoliće je danas obišao i predsednik Privremenog organa opštine Istok Kosta Belošević“, napisao je na svojoj Fejsbuk stranici.

Uoči samog Vaskrsa, Petković je ukazao na to da je najvažnije da će Džolić moći da obeleži praznike u obnovljenoj kući sa svojom decom.

„To je naš glavni zadatak u Kancelariji za KiM, da pomažemo našem narodu i rešavamo svakodnevne, egzistencijalne probleme. Gospodin Džolić preneo je zahvalnost Kancelariji za KiM i Privremenom organu na pomoći i podršci, ali je naše da zahvalimo Radanu što se vratio na Kosovo i Metohiju i što čuva svoje ognjište. To je za nas najveća nagrada“, zaključio je Petković.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.