Teška krađa u Severnoj Mitrovici, oduzet gasni pištolj u Zvečanu

Kosovska policija
Kosovska policija

Kosovska policija zabeležila je tokom jučerašnjeg dana slučaj teške krađe u Severnoj Mitrovici dok je u Zvečanu oduzet gasni pištolj, navodi se u dnevnom izveštaju Kosovske policije.

U ranim jutarnjim satima u ponedeljak, Srbin, radnik obezbeđenja, prijavio je Kosovskoj policiji da su nepoznate osobe oštetile jedan lokal u ulici Kralja Petra u severnom delu Mitrovice. Na lice mesta izašle su policijske jedinice i pronašle osumnjičenog muškarca Albanca, koji je od ranije poznat kao izvršilac krivičnih dela.

Prilikom pretresa, kod osumnjičenog je pronađeno 23.890 dinara i 10 evra. Kako je osumnjičeni imao nekoliko povreda, poslat je u bolnicu u Mitrovici.

U policijskom izveštaju nije precizirano da li je osumnjičeni i uhapšen.

Sa druge strane, sinoć u Zvečanu je Srbin zaustavio policijsku patrolu i predao im jedan gasni pištolj, koji je prethodno uzeo od mlađe nepoznate osobe, koja je, prema rečima žalioca, imala oko 15 godina.

Pištolj sa tri metaka je konfiskovan, a ovo delo klasifikovano je kao „nošenje oružja bez dozvole“.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.