Suspendovani pripadnici KP-a sa Severa

Trojica pripadnika Kosovske policije na Severu Kosova suspendovana su tokom vikenda sa posla.

Kako saznaje Kontakt Plus, dvojica pripadnika Kosovske policije iz Kosovske Mitrovice i Zvečana, suspendovana su zbog sumnje da su izvršili krivično delo korupcije.

Treći pripadnik Kosovske policije sa administrativnog prelaza Jarinje na Severu Kosova takođe je suspendovan tokom vikenda.

U Kosovskoj policiji, Kontakt Plus radiju je potvrđeno da su dvojica policajaca iz regiona Mitrovica Sever, jedan iz Kosovske Mitrovice i  jedan iz Zvečan, suspendovana na 48 sati od strane regionalnog direktora, na predlog Policijskog inspektorata  Kosova (PIK).

U regionu Mitrovica Sever ne znaju detalje, jer slučaj vodi PIK.

Ovo nije prvi slučaj suspenzije zbog korupcije.

Prošle nedelje trojica pripadnika saobraćajne jedinice Kosovske policije sa Severa Kosova suspendovana su sa posla zbog sumnje da su primili mito.

Oni su bili osumnjičeni da su od vozača koji je napravio prekršaj uzeli 20 evra i bili su suspendovani  na 48 sati sa posla, po nalogu Policijskog inspektorata Kosova.

Kontakt Plus radio

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.