Stefanović: Gde god su oni 5:0 pobeđivali, tu je naš narod gubio

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, nekadašnji pregovarač sa Prištinom, rekao je u Danu uživo, govoreći o situaciji sa nalepnicama na prelazima, da je to „prava slika onoga što sadašnja vlast pregovara 10 godina“. „Svaki put kada je neko od njih, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vulin ili Marko Đurić rekao da pobeđujemo 5:0 u utakmici sa Prištinom, ja sam samo gledao da li se naš narod povlači. Gde god su oni 5:0 pobeđivali, tu je naš narod gubio“, kaže on.

Prema njegovim rečima, „ovo je prava slika onoga što sadašnja vlast, sadašnji režim, pregovara 10 godina“.

„Oni su 10 godina na vlasti, ovo je pravi prikaz njihovih katastrofalnih rezultata. Svaki put kada je neko od njih, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vulin ili Marko Đurić rekao da pobeđujemo 5:0 u utakmici sa Prištinom, ja sam samo gledao da li se naš narod povlači. Gde god su oni 5:0 pobeđivali, tu je naš narod gubio. Oni su uspeli za ovih skoro 10 godina da dogovore carinu na administrativnim prelazima, ja sam dogovorio zvezdicu, s kojom su se oni sprdali, a sada više nije bitna…“, kaže on.

O krizi na Severu Kosova, kao i svim dešavanjima i reakcijama koje su je pratile čitajte na našoj tematskoj stranici: Tablice Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.