Spirić: „Da Zvečan ostane mesto sigurnog života sa dobrom perspektivom u budućnosti za sve generacije“

Foto: PO opštine Kosovska Mitrovica

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić, čestitao je lokalnom rukovodstvu i građanima Zvečana Dan opštine, a ujedno i praznik Petrovdan. 

Spirić je povodom današnjeg dana poželeo da Zvečan ostane mesto sigurnog života sa dobrom perspektivom u budućnosti za sve generacije.

„Čestitam vam jubilej, 30 godina postojanja i rada ujedno i praznik Petrovdan. Zvečan se iz godine u godinu razvija i raste. Današnji dan je ujedno povod da budete ponosni na svoja ostvarenja koja se ogledaju u naporima na razvoju grada i ukupnog ambijenta za život stanovništva. Napredak društva bazira se na kvalitetu života naših sugrađana. Siguran sam da ćemo zajedničkim naporima i zalaganjima uspeti u ostvarenju zacrtanih ciljeva. Srećan vam Dan opštine!“, poručio je.

Povodom obeležavanja današnjeg dana, na teritoriji opštine Zvečan najavljen je niz aktivnosti, a u Domu kulture „Trepča“ biće održana i svečana akademija, na kojoj će prisustvovati direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković i episkop Eparhije raško-prizrenske Teodosije.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.