SLS nastavila predizbornu kampanju

Samostalna liberalna stranka Slobodana Petrovića nastavila je svoju predizbornu kampanju za predstojeće kosovske lokalne izbore. Ova stranka svoj program i kandidate za odbornike predstavila je danas i juče u Lapljem Selu i Donjoj Gušterici. Sa meštanima su, kako ova stranka navodi, razgovarali o problemima sa kojima se oni suočavaju. 

"Nezaposlenost mladih, nerešena stambena pitanja i problemi koji se tiču poljoprivrede – sa ovim se suočavaju meštani Lapljeg Sela kazali su oni u razgovoru sa kandidatima za odbornike SLS-a," navodi ova stranka. 

"Mnogi socijalno ugroženi meštani tvrde da nemaju mogućnost ili da im neko ne dozvoljava da konkurišu za materijal za izgradnju kuće ili dobiju stan," dodaju u saopštenju za medije. 

"Svim ovim, bavićemo se u budućem sazivu," tvrdi SLS.

Samostalna liberalna stranka dala je, navodi, "čvrsto obećanje" i juče meštanima Donje Gušterice – da će se, ukoliko budu u prilici da odlučuju, ozbiljno pozabaviti rešavanjem njihovih problema.

Kao jedan od najvećih problema i meštani Donje Gušterice naveli su nezaposlenost, tvrdi dalje SLS.

Ova stranka svoje predizborne aktivnosti nastaviće sutra, kada će svoj program predstaviti meštanima Čaglavice.

Kosovski lokalni izbori održavaju se 22. oktobra. Na njima učestvuje najmanje 10 stranaka kosovskohmetohijskih Srba.  

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.