SLS nastavila predizbornu kampanju u Badovcu

Aktivisti Samostalne liberalne stranke nastavili su danas u Badovcu, kod Gračanice, predizbornu kampanju za lokalne kosovske izbore. Kandidati za odbornike SLS-a razgovarali su sa meštanima o, kako je saopštila ova stranka, problemima sa kojima se suočavaju mlađi i stariji Badovčani.

Omladina kao svoj najveći problem ističe nezaposlenost, što je ujedno i najveći problem svih mladih ljudi na ovim prostorima. U razgovoru sa starijim meštanima saznali smo da im najveći problem predstavlja javni prevoz kao i uslovi u kojima rade zdravstvene utanove – navode iz SLS-a. 

"Dali smo čvrsto obećanje meštanima Badovca da ćemo, ukoliko opet budemo bili u prilici da odlučujemo, pokušati da rešimo ove probleme i nastavimo izgradnju Zdravstvenog centra," ističu.

Detaljnije o kosovskim lokalnim izborima čitajte na našoj tematskoj stranici – "Lokalni izbori na Kosovu 2017."

Odbornici i aktivisti ove stranke su, dodaje se, "podsetili meštane Badovca da je Samostalna liberalna stranka kada je bila u mogućnosti da odlučuje započela izgradnju Zdravstvenog centra, ali da nažalost to, kako tvrde, "drugi nisu prepoznali kao prioritet". 

Aktivisti i kandidati za odbornike Samostalne liberalne stranke sutra će svoj štand izložiti u Sušici.

Kosovski lokalni izbori održavaju se 22. oktobra. Na njima učestvuje najmanje 10 stranaka kosovskohmetohijskih Srba.  Podršku Beograda dobila je samo Srpska lista.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.