Šestorica uhapšena u vezi sa jučerašnjim ubistvom u Prizrenu, određen im jednomesečni pritvor

policija žuta traka kp
Foto: Koha

Vest je ažurirana

U noći između ponedeljka i utorka u jednom noćnom klubu u Prizrenu život je izgubio 31-godišnji muškarac iz mesta Kukeš u Albaniji, dok je druga osoba povređena. Kosovska policija danas je potvrdila da je u vezi sa ovim slučajem uhapšeno šest muškaraca sa Kosova.

Sukob je, kako je juče potvrdila albanska policija, prvo počeo u lokalu, da bi se potom nastavio na ulici gde je žrtva, zajedno sa svoja tri druga, dok je odlazila automobilom, upucana iz vatrenog oružja – pištolja.

Preminuo je na putu ka bolnici u Kukešu.

Danas se oglasila i Kosovska policija potvrdivši da je došlo do razmene vatre u kojoj je jedna osoba izgubila život, a druga ranjena.

U vezi sa ovim slučajem uhapšena su šestorica muškaraca sa Kosova, koji su odmah potom upućeni u pritvor.

Prištinski Kallxo javio je danas, pozivajući se na saopštenje tužilaštva u Prizrenu, da je među uhapšenima i vlasnik lokala u kom je incident započeo, D. H, te da se on sumnjiči za pucanje na automobil.

Pripadnici Kosovske policije, po nalogu tužioca, pretresli su i kuću jednog od osumnjičenih gde su zaplenili dokaze, premda policija ne navodi i koje.

Pretresen je i lokal u kome se incident dogodio, u čijoj blizini su pronađene tri čaure.

„Istražne jedinice koordinišu sa albanskim vlastima za nastavak ispitivanja tela i automobila žrtve“, navode iz policije.

U međuvremenu, svoj šestorici uhapšenih određen je jednomesečni pritvor.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.