Sajam organizacija civilnog drušva

U Severnoj Kosovskoj Mitrovici, 4. marta, u prostorijama Međunarodnog poslovnog koledža, biće održan sajam organizacija civilnog društva sa Severa Kosova. Sajam organizuju nevladine organizacije "Aktiv" i "Evropski centar za pitanje manjina"(ECMI), a svi zainteresovani učesnici svoje učešće mogu da potvrde do 23. februara.

Na sajmu će se predstaviti organizacije iz opština Zubin Potok, Leposavić, Zvečan i Severna Mitrovica, a organizatori navode da će, pored organizacija civilnog društva, sajmu prisustvovati građani, studenti, predstavnici medija i biznis sektora, te pozivaju organizacije da učestvuju u sajmu, ohrabrujući ih da "zajednički predstave svoje organizacije u najboljem svetlu." 

Svoje učešće na sajmu zainteresovani mogu da potvrde do ponedeljka, 23. februara, na adresu elektronske pošte menadžera projekta, Ace Mitića – aca.mitic@ngoaktiv.org. 

Aktiv i ECMI sajam organizuju u okviru projekta "Jačanje kapaciteta civilnog društva za mobilizaciju zajednice na Severu Kosova". 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.