Radović: Mirna noć na Severu

Radović KoSSev Branislav
FOTO: KoSSev

Vest je ažurirana

Noć na Severu Kosova protekla je mirno što se tiče policijskog rada, potvrdio je za KoSSev portparol regiona Sever, poručnik Branislav Radović.

„Upravo sam prosledio izveštaj Prištini koji se šalje medijima. Nije bilo nikakvih incidenata. Bilo je doduše, malo jače upotrebe pirotehničkih sredstava, njih su uglavnom ispaljivala deca i mladi iz njihovih domova“, kazao je.

Na ulicama severnih opština nije bilo povećanog broja policijskih pripadnika u odnosu na uobičajene patrole. Jedina novina bila je veća mobilnost prema operativnom planu koja se primenjuje kada su u pitanju praznici.

Za to vreme generalni direktor Kosovske policije Samedin Mehmeti posetio je patrolu u prištinskom naselju Veternik i južnu policijsku stanicu.

Kosovska policija čestitala je svim građanima srećnu Novu Godinu.

Novogodišnja noć je protekla mirno i prema oceni glavne direkcije Kosovske policije iz Prištine, saopšteno je u međuvremenu. Naglašavaju da su incidenti bili „manji“, a i njihov broj takođe niži u odnosu na ovo vreme prošle godine. Ipak, na osnovu 24-satnog policijskog izveštaja, dajemo pregled najznačajnijih slučajeva.

KP: Krađa kase u Ranilugu sa 1500 evra, rasturanje lažnog novca, ranjavanje zalutalim metkom…

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.