Projekcije filma „Hoću muža“ večeras u Lešku, narednih dana u Leposaviću i Sočanici

Romantična komedija „Hoću muža“ koju je publika imala prilike da vidi na ovogodišnjem Festu, počinje da se prikazuje i u srpskim sredinama na Kosovu – u Lešku, Leposaviću i Sočanici.

Projekcija je u Lešku zakazana za večeras u 20 časova, projekcija u Leposaviću za sutra u isto vreme, a projekcija u Sočanici u četvrtak takođe sa početkom u 20 časova.

Radnja filma vrti se oko novinarke Ljube čiji se život odvija po planu: Radi kao voditeljka na TV kanalu, ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Plan ide dođavola kada se baterija u Ljubinom telefonu isprazni i ona od slučajnog prolaznika zatraži da pozove sa njegovog telefona. Ispostavilo se da je to Sergej, koga tumači Miloš Biković, profesor psihologije, čiji je život do tog dana takođe proticao mirno i stabilno. Ovaj susret će pokrenuti niz događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.