Prezent marketing pozvao sve ljubitelje mode na "Mitrovica Fashion Week" 29. i 30. juna

"Posebno mi je zadovoljstvo što mogu da kažem da je Kosovska Mitrovica pokazala da ima kapacitete da organizuje jedan ovakav događaj i time stane u red evropskih gradova koji organizuju slične manifestacije“, navela je PR menadžer modno-marketinške agencije "Prezent marketing“ Tijana Obradović na današnjoj konferenciji za štampu, kojom je zvanično najavljen festival mode i modnog dizajna "Mitrovica Fashion Week" koji se 29. i 30. juna održava u sali Mitrovičkog dvora sa početkom u 20 časova. 

Svoju kolekciju predstaviće i poznati srpski kreator Zvonko Marković, koji već u julu učestvuje i na francuskoj nedelji visoke mode. Kreacije mitrovičkoj publici predstaviće i i Milica Tričković, Ivana Đurić, Sandra Stakić, kao i mladi dizajner iz Kosoveke Mitrovice, Đorđe Baščarević.

Nedelja mode u Kosovskoj Mitrovici je jedini festival ovog tipa na prostoru Kosova i Metohije koji funkcioniše u saradnji sa "Serbia Fashion Week"-om, ali i jedini u Srbiji, pored Novog Sada.

Manekenka i instruktorka u ovoj modnoj školi u Kosovskoj Mitrovici, Sanja Šević, naglasila je da će naš grad naredne nedelje imati priliku da vidi nešto što do sada nije.

"Na Fashion week-u će učestvovati devojke iz modne škole 'Prezent marketing' koje su već oformljene manekenke, budući da su prošle dvogodišnju modnu školu. Pored naših devojaka, biće i devojaka iz Novog Sada koje šalju predstavnici iz 'Serbia Fashion Week'-a, kazala je Šević.

"Mitrovica Fashion Week je inovativni projekt, koji, osim što ima za cilj da obogatiti kulturno-umetnički sadržaj, grada želi i da Kosovsku Mitrovicu predstavi kao moderan grad, koji prepoznaje sve aspekte umetnosti i koji ima kapacitete da održi ovakav festival i time stane u red velikih gradova i metropola u kojima se održavaju ovakvi događaji," naveli su predstavnici Prezent marketinga na konferenciji za štampu, koja je, neuobičajeno za pres događaje u Mitrovici, održana u bašti kafića Ambient. 

Generalni pokrovitelj manifestacije je Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica. Ulaz za revije obe večeri je slobodan i devojke su pozvale sve ljubitelje mode da im se pridruže u banket sali Mitrovičkog dvora.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.