Uspavana lepotica ove nedelje u više srpskih sredina na KiM: Dobrota je jedini način da nam život postane bajka

Uspavana lepotica

Premijera dečje predstave “Uspavana lepotica“ Narodnog pozorišta Priština, biće održana u utorak, 25. decembra, u 13 časova, u Domu kulture u Gračanici, a predstave se od 26. do 28. decembra potom igraju i u Zubinom Potoku, Zvečanu, Partešu i Šilovu.

Kako se postaje princeza? Na koji način svaka kuća u kojoj vladaju ljubav i sloga može da postane dvorac? Da li sreću treba tražiti u materijalnom bogatstvu ili u svom srcu?

Odgovore na ova pitanja daće ova savremena bajka jer upravo ona govori o odrastanju, prijateljstvu, lepom ponašanju, obrazovanju, uz mnogo muzike, igre i humora.

Za ljubav je potrebno i nešto više od poljupca a to je, čarobna i zaboravljena reč „izvini“.

U predstavi će uživati kako ‘mala’, tako i ‘velika’ publika u kojoj će se prepoznati mnogi bez obzira na godine, jer ona nosi univerzalnu poruku da je „dobrota jedini način da nam život postane bajka“.

Tekst i režiju potpisuje Radmila Knežević.

Predstava se u Zubinom Potoku igra 26. decembra, u podne, Zvečanu – 27. decembra, sa početkom u 12 časova takođe, 28. decembra u Partešu, u 12 časova, a potom, istog dana u Šilovu – u 19 časova.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.