Galerija „Akvarijus“: Promocija knjige Vuka Pantovića

Galerija Akvarijus

Promocija knjige kratkih priča Vuka Pantovića, „Strah smirenja“, biće održana večeras u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ iz Kosovske Mitrovice, od 20 časova. Knjiga je objavljena u okviru edicije „Mladi stvaraoci“, koju su ove godine pokrenuli Književno društvo Kosova i Metohije i ovaj kulturni centar.

O knjizi će, pored autora, govoriti i predsednik Književnog društva Kosova i Metohije, Novica Sovrlić i urednik umetničkog programa „Akvarijusa“ Aleksandar Dunđerin.

Delo mladog autora moguće je kupiti u „Akvarijusu“ po ceni od 360 dinara, a novcem prikupljenim od prodaje biće finansirano štampanje knjiga u ediciji „Mladi stvaraoci“.

Pored dela Pantovića, u ovoj ediciji objavljene su i zbirke pesama „Žvrljotine“, Darije Mašković i „Plavo oko“, Tamare Orlović. Sve tri knjige premijerno su predstavljene na ovogodišnjem 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.