Radović: Uhapšeno lice u bekstvu, rasvetljeno 16 teških krađa

Branislav Radović
FOTO: KoSSev

Pripadnici Kosovske policije uhapsili su sinoć K. M. (2002), kosovskog Albanca, koji je bio u bekstvu, a koji je još kao maloletnik osuđen na godinu dana zatvora, izjavio je za naš portal portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

„Policijski službenici su operativnim radom locirali osumnjičenog koji je po naredbi suda osuđen pravosnažnom presudom na godinu dana zatvora a koji se nalazio u bekstvu”, kazao je Radović.

Radović je dodao da je uhapšeni i dok je bio u bekstvu počinio više krivičnih dela teške krađe u Bošnjačkoj mahali u severnom delu Mitrovice.

„Osumnjičeni je sinoć lociran i lišen slobode i u toku obavljanja informativnog razgovora istražna jedinica policijske stanice Mitrovica Sever je do sada rasvetlila 16 krivičnih dela teške krađe”, istakao je Radović.

Rešenjem nadležnog tužioca K. M. je do danas zadržan u policijskoj stanici, kada je po naredbi suda sproveden u zatvor u Lipljanu na izdržavanje kazne.

„Istražna jedinica policijske stanice Mitrovica Sever radi na daljem rasvetljavanju slučajeva i saizvršilaca navedenih krivičnih dela, kao i otkrivanju predmeta koji potiču iz krivičnih dela”, naglasio je Radović.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.