MUP: Promenjeno radno vreme šaltera za izdavanje dokumenata u Ljermontovoj u Beogradu

MUP_Srbije

MUP Srbije obavestio je građane da će od sutra, 5. decembra, po izmenjenom radnom vremenu raditi šalter za prijem zahteva i izdavanje dokumenata u zgradi sedišta Uprave za upravne poslove Policijske uprave grada Beograda u Ljermontovoj 12a.

Precizirali su da će šalter raditi radnim danima od 7:30 do 22 časova, subotom od 7:30 do 15:30 časova, dok će nedelja biti neradan dan.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije obaveštava građane da će od subote, 5. decembra 2020. godine, radno vreme šaltera za prijem zahteva i izdavanje dokumenata u zgradi sedišta Uprave za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd, u ulici Ljermontovljeva br. 12a u Beogradu, radnim danima biti od 7.30 do 22.00 časova, subotom od 7.30 do 15.30, dok će nedelja biti neradan dan”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Upravo u Ljermontovljevoj 12a građani sa Kosova i Metohije podnose zahteve za izdavanje pasoša.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.