PKS pozdravila akciju hapšenja za ubistvo Olivera Ivanovića

Partija kosovskih Srba pozdravila je jučerašnju akciju Kosovske policije, navodeći da je cilj bio hapšenje potencijalnih izvršilaca i nalogodavaca ubistva Olivera Ivanovića.

Izvršne i sudske organe Kosova pozvali su da se „u svakoj situaciji i u svakom trenutku ponašaju u skladu sa Ustavom i zakonima i da ne upotrebljavaju silu prema običnim građanima i njihovoj imovini“.

„Naše sunarodnike Srbe pozivamo da vesti koje dolaze do njih primaju sa velikom dozom rezerve bez obzira na to ko ih plasira, da ostanu smireni i na oprezu, a Prištinu i Srpsku Listu pozivamo da ne povlače poteze koji mogu da dovedu do izolacije i egzodusa Srba.“

O jučerašnjim događajima u Kosovskoj Mitrovici, kao i na to kako komentarišu srpski predsednik, premijer, kosovski premijer, čitajte u:

Hapšenja za ubistvo Olivera Ivanovića: Uhapšeno četvoro, za jednim osumnjičenim se traga, dokazi za još dve osobe

Nekakva istraga za nešto što se desilo pre 11 meseci pa su odjednom se sada setili da na taj način nešto istražuju

Igra na 100%

Haradinaj: Vučić bi da ruši moju vladu jer ne podržavam podelu; Ljudi mogu da unose robu iz Srbije do 200 evra bez plaćanja carine

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.