Petković danas obilazi sela u opštini Klina, Gnjilane i Donju Guštericu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, i danas boravi na teritoriji KiM. Nakon što je juče svoju posetu započeo u opštini Zvečan koja je obeležila 30 godina od svog osnivanja i praznik Petrovdan, Petković danas svoju posetu započinje u opštini Klina.

Petković će u 9 sati u povratničkom selu Berkovo obići porodicu Borka Mašića i razgovorati sa meštanima o problemima sa kojima se suočavaju, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

U 10 časova u Vidanju, direktor Kancelarije za KiM razgovaraće, kako je i sam dan ranije najavio, sa jedinom Srpkinjom, povratnicom u Đakovicu, Dragicom Gašić.

Sat vremena kasnije, Petković će u Donjoj Gušterici, u gračaničkoj opštini, da poseti domaćinstva Gorana Šubarića i Siniše Lazića, koja su pretrpela veliku materijalnu štetu tokom januarskih poplava.

Direktor vladine Kancelarije će danas obići i opštinu Gnjilane.

U 14.15 sati, u selu Straža, Petković će obići socijalno ugroženu šestočlanu porodicu Denić, kojoj je sredstvima Kancelarije za Kosovo i Metohiju sagrađena kuća.

Za kraj svoje dvodnevne posete KiM, Petković će u selu Gornje Kusce, u 15 sati, kako je planirano, da obiđe novoizgrađeni vrtić, koji će, kako su naveli, da funkcioniše u okviru izdvojenog odeljenja PU „Kolibri“ iz Koretišta.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.